• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Wat bieden wij aan

Onze diensten


Importbemiddeling:

Het importeren van een auto lijkt vaak lastig en je zal je misschien afvragen of dit wel aantrekkelijk is om te doen. Een auto uit het buitenland halen brengt echter veel voordelen met zich mee. Door de zoektocht niet te beperken tot Nederland groeit het aanbod exponentieel waardoor je geen concessies hoeft te doen. Daarnaast is het in veel gevallen goedkoper om een auto te importeren, dan wanneer je dezelfde auto in Nederland zou aanschaffen.

Hoewel wij met regelmaat een auto importeren zal dat voor jou waarschijnlijk niet het geval zijn. Daarom zijn wij altijd extra kritisch voordat de auto wordt ingevoerd. We controleren de auto en zorgen dat deze aan onze standaard voldoet. Wanneer dit niet het geval is raden we de import van de auto af en zoeken we graag verder.

Wanneer je zelf een auto importeert brengt dat risico's met zich mee. Je kunt dan tegen onaangename verrassingen aanlopen. Voorkom dit door hulp te zoeken bij het importproces. Wij kunnen het gehele proces voor je uit handen nemen. Op deze manier minimaliseer je de risico's en hoef je je geen zorgen te maken.

Aankoopadvies:

Er zijn zoveel factoren die belangrijk zijn voor het maken van de juiste keuze bij de aankoop van uw nieuwe auto. Wij kunnen ons voorstellen dat u door het grote aanbod het soms niet meer weet wat te kiezen. Wij hebben veel ervaring in het kopen van auto's en kunnen op basis van uw wensen snel uw zoekopdracht klein maken, waardoor het voor u veel makkelijker is om de juiste keuze te maken.

Accessoires:

Iedereen wil graag zijn of haar auto personaliseren. AMV Wenting heeft veel contacten om maatwerk te leveren op basis van uw wensen. Neemt u daarvoor vrijblijvend contact met ons op.